My Cart

Close

Refund policy

Het kan natuurlijk altijd dat je niet helemaal tevreden bent met jouw bestelling. Als jouw bestelling niet naar wens is en je wilt retourneren dan kan je dit doen door ons een mailtje te sturen. 

Retourneervoorwaarden

  • Items die niet 100% naar wens zijn kan je binnen de 14 dagen terug bezorgen. Stuur tijdig een mailtje naar wildandgrace@outlook.be om jouw retour aan te kondigen. Vermeld hierbij duidelijk uw naam, de bestelnummer en uw telefoonnummer. 
  • Gelieve de producten in de originele verpakking terug te sturen. Goederen kunnen geretourneerd worden indien deze niet werden gebruikt en zich in de originele staat bevingen met de originele labels en/of etiketten. 
  • U draagt de verantwoordelijkheid dat de retourzending bij ons aankomt. De verzendkosten om uw bestelling terug te sturen zijn voor eigen rekening. Ongefrankeerde retourneringen zullen wij niet aannemen. 
  • Als het product gedragen of beschadigd is kunnen wij deze niet terug nemen.
  • Producten die met korting werden aangeboden kan je niet retourneren

Terugbetaling

De retourzending wordt onmiddellijk door Wild and Grace  gecontroleerd. Na een geslaagde controle wordt het artikel terugbetaald. Verzendkosten worden nooit terugbetaald. Binnen de 2 weken kan je een terugbetaling verwachten. 

 Retour adres

Wild and Grace

Korte Leemstraat 5

2910 Essen

België

Tijdens de koppelverkoop heeft u volgende opties.
1) U stuurt uw volledige bestelling terug. Wanneer u uw volledige bestelling terugstuurt dan regelen wij een terugbetaling op uw betaalrekening van het volledige bedrag.
2) U stuurt slechts 1 of enkele artikelen uit uw bestelling terug. Helaas is de koppelverkoopvoorwaarde dan vervallen waardoor wij de verkregen korting dienen te verrekenen op het bestelde artikel.