My Cart

Close

Onze Merken

24 COLOURS
24 Colours werd opgericht in Berlijn. Het is een jong modelabel. De
filosofie is om betaalbare mode te ontwerpen voor vrouwen. De mode is geïnspireerd op de Berlijnse streetstyle. Het bijzondere aan hun label is dat de oplage beperkt is. Je moet dus snel zijn en niets missen!

YDENCE 

Ydence is een modelabel ontworpen en ontwikkeld in Nederland. Het is een label met een eigentijdse feel. Kenmerkend voor Ydence zijn vrouwelijkheid, prints en speelse designs in combinatie met een rauw randje en een romantische twist. 

Geïnspireerd door jou & ontworpen voor jou; de modebewuste vrouw, die door middel van haar persoonlijke stijl laat zien wie ze is. Met een ontdekkend karakter vol fun, wanderlust en ambities.

LOVED BY MIRACLES BY ANNELIEN COOREVITS

Miracles by Annelien Coorevits is een samenwerking tussen Annelien Coorevits, Wim en Hilde De Valck. Met de letters AC als subtiele verwijzing naar de initialen

Verfijning en elegantie zijn de kernwoorden bij het zien van de magnifieke kledingstukken, schoenen en accessoires. Alles is een lust voor het oog, kwalitatief en betaalbaar!  Laat je verassen door de sprankelende collectie

LOFTY MANNER

Lofty wordt gekenmerkt door eigentijdse dameskleding met een vrouwelijke, nonchalante stijl. De collecties worden gekarakteriseerd door een diversiteit aan materialen, met oog voor detail. Lofty richt zich op de onafhankelijke, sterke vrouw. .

RUT & CIRCLE

Rut & Circle heeft zich gericht op het kunnen vertegenwoordigen van de moderne vrouw in elke fase van haar leven.

De collecties bevatten een breed scala aan kleding voor elke gelegenheid, van alledaagse t-shirts en jeans tot een jurk voor een avondje uit.

PJ BARCELONA

PJ Barcelona, ​​een modemerk opgericht in Barcelona door Paula Junyent met als doel de chique zomerse levensstijl te inspireren en sterke, mooie en gedurfde vrouwen te belichamen door middel van hun producten en inhoud. Ontworpen en gesampled door hun team in Barcelona en ethisch geproduceerd in fabrieken in heel Spanje.

PJ Barcelona wordt gekenmerkt door casual, vrouwelijke en alledaagse ontwerpen, maar tegelijkertijd bereid om een ​​stap verder te gaan dan wat al is gemaakt. Kledingstukken een risicovolle toets geven door ze aan de huidige trends aan te passen zonder het comfort buiten beschouwing te laten.

SELECTED BY LINDSAY

Naast onze 'main brands' vullen we onze collecties regelmatig aan met verschillende topmerkjes en producten die zorgvuldig voor jullie uitgezocht worden door Lindsay.