My Cart

Close

About

Wat fijn dat je uw weg gevonden hebt naar mijn webshop! Hopelijk kan je hier vinden wat je zoekt!!

Over Lindsay

Ik werk als maatschappelijk assistent in een revalidatiecentrum voor kinderen, ben studente psychologie, probeer regelmatig te sporten, leer piano spelen, mijn huisje op orde te houden en tot slot probeer ik mijn sociale contacten met familie en vrienden te onderhouden. Ik heb een geweldige vriend die mij door dik en dun steunt en ben ik ‘poezenmama’.

Ik hou van styling dit zowel van kledij als interieur. Dit heeft het gevolg dat mijn stekje er om de zoveel tijd anders uit ziet. 

Verder ben ik een gevoelig iemand die 200% voor haar doelen gaat. Ik ben een stresskip maar kan weer helemaal tot rust komen in de natuur.

Connectie maken met mijn klanten, een goede service bieden en echtheid vind ik belangrijk. Zo, nu kennen jullie mij een klein beetje beter en in hoop ook jullie beter te leren kennen!

Waarom Wild and Grace?

Dagelijks ben ik met kleding bezig, websites uitpluizen naar de perfecte outfits,... Toch kon ik nooit goed vinden wat ik zocht ook al is er zo een groot aanbod aan kleding op de bestaande fashionwebshops.

Daarom ben ik in 2020 begonnen om mijn droom waar te maken en zelf te starten met deze webshop.

Wat kan je verwachten?

De laatste trends (stoer maar toch classy) en dit aan een zachte prijs. Wat wil je nog meer?

Goals

Ik wil jou een zo goed mogelijke service bieden. Dus is jou mening belangrijk voor mij!
Heb jij tips, opmerkingen of vragen? Ik hoor deze graag van jou! Stuur een mail naar wildandgrace@outlook.be

Tot slot: veel shopprlezier,

Liefs,

Lindsay 💝